četvrtak, 23 decembar 2021 07:21

PRIGREVČANI OPREZ, VODA U PRIGREVICI I DALJE NIJE ZA PIĆE

 

JKP “Naš dom” iz Apatina obaveštava meštane Prigrevice da voda u ovom selu i dalje nije za piće.

U Prigrevici se trenutno vrši ispiranje vodovodne mreže, tako da građani vodu mogu koristiti samo u sanitarne svrhe. Voda i dalje nije za piće, saopštili su iz ovog komunalnog preduzeća.

Završetak postupka ispiranja i prelazak na redovno snabdevanje biće posebno objavljeno u sredstvima javnog informisanja.

izvor:apatinskenovine.rs

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.