utorak, 21 decembar 2021 07:03

ODLIČAN DEBITANTSKI NASTUP MLADIH APATINSKIH KUGLAŠICA

 

Protekli vikend u Kovačici održan je KUP mladih na kojem je nastup imalo pet devojčica iz ŽKK Apatin. U kategoriji mlađih kadetkinja, svoj prvi nastup imale su tri devojčice.

Lara Lenđel osvojila je peto mesto sa 427 oborenih čunjeva, Anja Kuruc je bila šesta sa 414 oborenih čunjeva, dok je Milana Mileusnić zauzela devetu poziciju sa rezultatom 378.

U kategoriji starijih kadetkinja, takmičile su se Noemi Heđbeli, koja je završila rezultatom 479 na petoj poziciji, i odmah za njom na šestom mestu, sa rezultatom 417, Milica Medić.

Prema rečima Snežane Petrović, trenerke mlađih kategorija, škola kuglanja za devojčice koju je ŽKK Apatin organizovao početkom godine iznedrila je čak 10 novih mladih kuglašica, a koje su danas punopravne članice kluba.

Veoma sam ponosna na naš podmladak. Pored treme i straha od javnog nastupa, nisu napravile ni jednu grešku na terenu koja bi bila kažnjena od strane sudija. Ponašale su se na stazi kulturno i sportski ispoštovale sve što smo učile i ja sam više nego zadovoljna celokupnim nastupom. Ovo je većini prvi nastup i fokus nismo stavljali na rezultat, izjavila je Petrović i zaključila da, s obzirom na prikazano do sad, od ovih devojčica možemo očekivati puno dobrih nastupa i sjajnih rezultata.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.