nedelja, 19 decembar 2021 07:43

MLADIĆ (18) IZ PRIGREVICE POGINUO U NOĆAŠNJOJ SAOBRAĆAJKI

 

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU OD KRUŽNOG TOKA PREMA PRIGREVICI

Na putu Apatin – Prigrevica, na oko 300 metara od ulaza u Prigrevicu, noćas iza ponoći dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, jedna je zadobila teške, a dve lakše telesne povrede.

Do nesreće je došlo kada je automobil marke opel korsa, koji se kretao iz pravca Apatina, sleteo sa puta i udario u drvo.

Od siline udara na licu mesta život je izgubio suvozač A.V. (18). Vozač, P.R. (23) je sa teškim telesnim povredama opasnim po život prebačen u Novi Sad. U automobilu su bila još dvojica mladića koji su prošli sa lakšim telesnim povredama.

Saobraćaj na ovoj deonici puta je, zbog uviđaja, bio blokiran više sati.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.