subota, 18 decembar 2021 07:11

Najava isključenja struje u Apatinu

Iz elektrodistribucije obaveštavaju građane Apatina da će u ponedeljak (20.12.2021.) zbog radova na mreži doći do isključenja električne energije u vremenu od 11.00 do 12.00 časova u ulici Svetog Save ( od ulice Dimitrije Tucovića do Miće Radakovića ) i ulici Stanka Opsenice ( od ulice Dože Đerđa do ulice Ognjena Price ).

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.