petak, 17 decembar 2021 07:23

U Apatinu za doček koncert Zorane Iđuški

Bogat program u organizaciji Turističke organizacije opštine Apatin počeće animacijom za decu i druženjem sa Deda Mrazom, uz slatke paketiće iznenađenja, dok će se istovremeno posetiocima deliti topli napici u vidu čaja i kuvanog vina. Koncert apatinskog rock and roll benda “Krvava Meri” počeće u 22 časa, a publika će imati priliku da se podseti najvećih ex-yu hitova.

Po završetku koncerta, u 23 časa, nastupiće Zorana Iđuški u pratnji ansambla apatinskih tamburaša “Dunavski biseri”. Zorana je široj publici poznata kao najmlađa solistkinja Radio – televizije Vojvodine, interpretatorka vojvođanskih i starogradskih pesama, romansi i šansona. Godine 2016. postala je član pevačkog studija RTS-a, koji je vodila Merima Njegomir, a beogradskoj publici predstavila se, prvi put, pesmom “Somborske ruže” uz pratnju Narodnog orkestra RTS-a, pod upravom Vlade Panovića, koju je snimila i za arhiv Radio Beograda. Danas sarađuje sa svim elitnim orkestrima i nastupa na scenama širom Srbije.

U toku nastupa, u ponoć, za sve posetioce je pripremljen bogat novogodišnji vatromet.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.