četvrtak, 16 decembar 2021 07:17

IZLOŽBA UDRUŽENJA FILATELISTA APATIN POVODOM 75 GODINA RADA

 

Povodom 75 godina rada, Udruženje filatelista Apatin organizovalo je online izložbu pod nazivom „Apatin 2021“. Izložba nema takmičarski karakter, tako da su izložene veoma raznolike kategorije.

Izložba je organizovana s ciljem promocije ovog lepog hobija, filatelije, a organizatori se nadaju da će dobiti tradicionalni karakter.

Osim izdanja poštanskih maraka za 2021. godinu, na ovoj bogatoj izložbi mogu se pogledati i kolekcije slavnih slikara i njihovih dela, manastira Srbije, prva izdanja maraka država koje su nastale nakon propada Austrougarske monarhije i mnoge druge.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.