četvrtak, 16 decembar 2021 07:13

U PETAK I SUBOTU RAZNOVRSTAN KULTURNI PROGRAM U KULTURNOM CENTRU

 

Tokom vikenda u Kulturnom centru Apatin održaće se raznovrsan program:

1. U petak 17. decembra u galeriji „Meander“ u Apatinu otvoriće se izložba radova strip autora publikovanih u časopisu „STRIPOLIS“. Takođe, biće održana i mala radionica stripa. Svi izloženi radovi poseduju autentičan grafizam i naraciju kao i autorski pristup ovom mediju. Neki od njih su Edmond Boudoin, Carlos Nine,Yuko Shimizu, Pablo Auladel, Toc Fetch, Oswal... Izložbu će ovoriti akademski slikar i urednik časopisa Branko Đukić.

2. Godišnji koncert KUD-a „Carza“ sa gostima u petak u Velikoj sali od 19 časova

3. Novogodišnja predstava za decu „NOVOGODIŠNJA ŽELJA JEDNOG ZLOĆKA“ u subotu u dva termina od 10č i 12č u Velikoj sali. Cena ulaznice iznosi 150 dinara.

Predstava je edukativnog, interaktivnog, zabavnog karaktera. Zadovoljava sve vrhunske umetničke zahvate namenjene deci predškolskog i školskog uzrasta propagirajući svojom vilinskom magijom ljubav, iskrenost i prijateljstvo kao najjače oružje protiv svakog zla.

4. Promocija knjige „Sećanja i ljubavi“ Aleksandra Tokovića održaće se u subotu 18.12.2021.godine u Maloj sali Kulturnog centra Apatin. Početak programa je u 18 sati. Poznati subotički kantautor, poreklom iz Sombora, Aleksandar Toković, predstaviće se svojom knjigom „Sećanja i ljubavi” koja u sebi sadrži crtice iz života, pesme, ali i priče o poznatim ljudima sa kojima je autor imao priliku da se susretne tokom svoje dugogodišnje karijere. Gosti su vokalno-instrumentalni sastav „Vis Veselice” iz Subotice, kao i Pero Stojančević glumac NP iz Sombora. Po završetku biće održana i prezentacija i degustacija vina budući da je Aleksandar Toković, kao vitez vina neprestano i u ulozi širenja kulture vina koje mu je inspiracija u pesmama. NJegov životni moto je „ljubav i vino.“

izvor:apatinskenovine.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.