sreda, 15 decembar 2021 06:57

POMERA SE ZA SLEDEĆI PETAK POTPISIVANJE UGOVORA O STIPENDIRANJU

Zbog brojnih poziva studenata tokom jučerašnjeg dana, nakon što je objavljen termin za potpisivanje ugovora o stipendiranju, odlučeno je da se u interesu svih odredi novi datum. Naime, uzevši u obzir ispitni rok i brojne kolokvijume na koje su se naši studenti pozivali da imaju tokom ove i predstojeće nedelje, odlučili smo se da novi termin za potpisivanje bude petak 24.12.2021.

Dakle, u petak, 24. decembra 2021. godine, u 19,00 časova u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra u Apatinu, Trg Nikole Tesle 12, biće potpisivanje ugovora o stipendiranju sa studentima koji su na osnovu Odluke o dodeli stipendija broj 67-100/2021-IV/03 od 03.12.2021. godine, a na osnovu konkursa objavljenog dana 10.11.2021. godine, ostvarili pravo na stipendiju opštine Apatin.

Prilikom potpisivanja ugovora mora se dostaviti tačan broj tekućeg računa, kao i naziv banke kod koje će biti izvršena isplata stipendije od strane opštine Apatin.

Svi studenti koji su ostvarili pravo na studentsku stipendiju na osnovu Odluke o dodeli stipendija broj 67-100/2021-IV/03 od 03.12.2021. godine, moraju prisustvovati sklapanju ugovora o stipendiranju i isti će da potpišu lično.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.