utorak, 14 decembar 2021 07:37

KOŠARKAŠI APATINA PORAZOM ZAVRŠILI POLUSEZONU

 

Proteklog vikenda odigrano je poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva Druge regionalne lige sever grupa A u kome su košarkaši Apatina gostovali u Novom Sadu ekipi Budućnosti. Apatinci nisi bili na nivou igre kao u nekim predhodnim utakmicama i poraženi su rezultatom 100:80, po četvrtinama 33:15, 25:15, 20:30 i 22:20.

Posle ovog poraza KK Apatin na zimsku pauzu odlazi sa skorom od pet pobeda i četiri poraza.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.