ponedeljak, 13 decembar 2021 06:22

Apatin: Sportski savez obezbedio trenerke za mlade sportiste

Sportski savez opštine Apatin dodelio je 641 trenerku za svoje sportiste, uzrasta od 12 do 18 godina. Svečanosti dodele, u hali osnovne škole “Žarko Zrenjanin”, prisustvovali su deca i treneri sportskih klubova.

Kako navodi Radomir Radujko, generalni sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, cilj je bio da se obezbede trenerke za sve mlađe kategorije, one koji su redovno u sistemu takmičenja, marljivo i vredno treniraju i na taj način predstavljaju sebe, svoj klub i opštinu Apatin.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.