nedelja, 12 decembar 2021 07:52

DODELOM TRENERKI ZAVRŠENA NEDELJA ŠKOLSKOG SPORTA

 

U okviru „Nedelje školskog sporta“ i programa "Deca u sportu" Opštine Apatin, tim za dijagnostiku treniranosti sportista Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta prethodnih dana obavio je testiranje mladih sportista naše opštine.

Testiranje je obuhvatilo sportiste iz fudbala, košarke, rukometa, atletike i kajaka, a rezultati će služiti trenerima za kreiranje daljeg trenažnog procesa.

U okviru „Nedelje školskog sporta“, u Domu kulture bila je organizovana radionica i predavanje, na kojem su govorili Dragoljub Veljović i naš proslavljeni odbojkaš Andrija Gerić.

„Nedelja školskog sporta“ je završena dodelom sportske opreme mlađim selekcijama svih apatinskih klubova za šta se pobrinuo Sportski savez opštine Apatin. Ukupnpo 16 sportskih klubova dobilo je 641 trenerku za svoje sportiste uzrasta od 12 do 18 godina. Svečanost je održana u hali OŠ „Ž. Zrenjanin“, a prisustvovali su joj deca i treneri sportskih klubova naše opštine.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.