subota, 11 decembar 2021 08:24

BOŽIĆNI BAZARI 23.12. U APATINU I 05.01. U PRIGREVICI, 31.12. DOČEK U APATINU

Za predstojeće praznične dane, Turistička organizacija Apatin pripremila je niz događaja o čemu je više govorio direktor te ustanove Nemanja Jović.

Prvi u nizu je Božićni bazar koji će se održati 23.12. na pešačkoj zoni u ulici Srpskih vlada i ovom prilikom pozivam sve zainteresovane izlagače da se prijave u Turističkoj organizaciji Apatin radnim danima od 7:30 do 15 časova ili putem broja telefona 772-555, rekao je Nemanja Jović

Pored prodajnog bazara rukotvorina i starih zanata sa prazničnom tematikom, građani će moći da očekuju i muzički nastupe mlade apatinske grupe „ADAGIO“ i „Apatinske mažoretkinje“, deo programe su i dečija predstava „Šeprtljine novogodišnje čarolije“, kao i animacija za decu Deda Mraz i jahanje ponija, a za sve prisutne biće pripremljeni besplatni topli bezalkoholni i alkoholni napici.

Samo nedelju dana kasnije, tačnije za 31.12. Turistička organizacija Apatin organizovaće doček Nove godine u pešačkoj zoni Srpskih vladara, a program će početi od 21:30 Animacijom za decu – Deda Mraz i slatki paketići.

Od 22 časa, nastupiće bend Krvava meri, a od 23:15 publiku očekuje koncert solistkinje RTV-a Zorane Iđuški uz pratnju apatinskog tamburaškog benda „Dunavski biseri“, dok će u ponoć će biti upriličen vatromet.

Kao i za bazar, za sve prisutne, biće pripremljeni besplatni topli bezalkoholni i alkoholni napici.

Sledeći događaj će biti bazar u Prigrevici, koji je predviđen za 05.01. a o čemu će se detaljnije govoriti nakon dočeka Nove godine.

Pored svih ovih programa koje organizuje Turistička organizacija Apatin, građani opštine Apatin mogu da očekuju i Božićni advent koji priprema restoran „Plava ruža“, a u sklopu čega će biti takođe organizovani štandovi sa izlagačima, koji mogu da se prijave u Turističkoj organizaciji Apatin.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.