sreda, 08 decembar 2021 07:00

ZBOG RADOVA NA MREŽI DELOVI APATINA SUTRA BEZ STRUJE

 

Iz Elektrodistribucije najavljuju da će u sredu, 8. decembra, zbog radova na mreži, delovi grada ostati bez napajanja električnom energijom.

Struje neće biti u periodu od 9 do 12 sati u ulicama Petra Drapšina (neparni brojevi: 71,71/a i 73), Vuka Karadžića (parni brojevi: 26 i 28), Žarka Zrenjanina (deo od Partizanske do Sonćanske ulice), Partizanska (parni brojevi, od 48 do 62, i neparni, od 63a do 85) i Marka Oreškovića (parni brojevi, od 70 do 84, i neparni, od broja 81b do broja 99).

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.