utorak, 07 decembar 2021 07:48

DALIBOR MATIN OSVOJIO TROFEJ ŠKOLE ŠAHA VELEMAJSTOR

 

Juče je u prostorijama Kancelarije za mlade u Apatinu odigrano poslednje kolo tradicionalnog šahovskog turnira Trofej Škole šaha VELEMAJSTOR koji se već treću godinu za redom održava u organizacii Šah kluba Velemajstor a na kome je učestvovalo deset najboljih mladih šahista naše opštine.

Prvo mesto i pobednički pehar osvojio je Matin Dalibor koji je prikazao odličnu igru ostvarivši osam pobeda i jedan remi iz devet odigranih partija, drugo mesto pripalo je talentovanom Stojaković Dušanu dok je treće mesto pobedom u poslednjem kolu izborio najmlađi učesnik turnira devetogodišnji Stojanović Mihajlo.

Pehar za najuspešniju šahistkinju turnira pripao je petoplasiranoj Srbljanin Dunji.

izvor:apatinsenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.