nedelja, 05 decembar 2021 07:56

SA JUČERAŠNJIH 4, UKUPNO 15 PORODICA DO SADA DOBILO KUĆU NA SELU U NAŠOJ OPŠTINI

U cilju smanjenja migratornih kretanja stanovništva koja dovode do depopulacije u ruralnim područjima Republike Srbije, te motivisanja seoskog stanovništva da ostane na selu, kao i da se podstaknu mladi ljudi da se vrate na selo rešavanjem stambenog pitanja, Vlada Republike Srbije je preko Ministarstva za brigu o selu raspisala Program dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom koji je bio otvoren do 01.11.2021.

Veliko interesovanje za ovaj konkurs je vladalo na teritoriji naše opštine, te je do sada realizovano 11 ugovora na osnovu kojih je omogućeno da isto toliko porodica dobije krov nad glavom.

U petak 03.12. u Ministarstvu za za brigu o selu, zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić svojim potpisom je omogućio da kuće dobiju još 4 porodice i to Vanesa i Nebojša Palančević u Sonti, Katarina Žuljević i Zvonimir Zlatar u Kupusini, te Milana i Dario Morokvašić, kao i Ivana Krpjan i Milan Korica u Prigrevici.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.