petak, 03 decembar 2021 07:53

Bogat decembarski program Kulturnog centra Apatin za sve mališane

Kulturni centar Apatin je za početak decembra svojim najmlađim sugrađanima pripremio nekoliko zanimljivih događaja. Na repertoaru ovog Centra, 6. decembra, naći će se dugometražni animirani film „Mali šef“, dok će 7. decembra mališanima biti prikazan dugometražni animirani film „Enkanto“.

Za 10. decembar je zakazano javno čitanje za decu, a specijalni gost će biti autorka knjige poezije „Lepota“, Vojka Tansić. Nakon toga, 12. decembra u Velikoj sali Kulturnog centra, održaće se predstava za decu pod nazivom „Bajka o Suncu“, a tokom sredine meseca najavljena je i novogodišnja predstava sa Deda Mrazom.

Kulturni centar Apatin poziva sve sugrađane da zajedno sa njima, uz ovaj program, provedu predstojeće praznične dane.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.