četvrtak, 02 decembar 2021 08:33

Deca PU „Pčelica“ posetila Kulturni centar u Apatinu

U okviru projekta “Dečije muzičke čarolije”, zajedno sa vaspitačicama Branislavom Pemac i Zoranom Pavićević, deca odeljenja „Bubamara“, obišla su Kulturni centar.

Tokom obilaska, mališani su imali priliku da nauče vrste muzičkih instrumenata, te kako nastaje orkestar, a Milorad Basta, zaposleni u KC, je deci pokazao kako se koristi mikrofon, šta su to zvučnici i ko je to dirigent.

Deca su bila veoma radosna nakon posete, a rukovodstvo Kulturnog centra zahvalilo se Predškolskoj ustanovi na realizovanoj poseti.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.