četvrtak, 02 decembar 2021 08:33

Deca PU „Pčelica“ posetila Kulturni centar u Apatinu

U okviru projekta “Dečije muzičke čarolije”, zajedno sa vaspitačicama Branislavom Pemac i Zoranom Pavićević, deca odeljenja „Bubamara“, obišla su Kulturni centar.

Tokom obilaska, mališani su imali priliku da nauče vrste muzičkih instrumenata, te kako nastaje orkestar, a Milorad Basta, zaposleni u KC, je deci pokazao kako se koristi mikrofon, šta su to zvučnici i ko je to dirigent.

Deca su bila veoma radosna nakon posete, a rukovodstvo Kulturnog centra zahvalilo se Predškolskoj ustanovi na realizovanoj poseti.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.