četvrtak, 02 decembar 2021 08:29

AMBASADOR AUSTRIJE POSETIO OPŠTINU APATIN

Opštinu Apatin danas su posetili ambasador Austrije Nikolaus Luteroti, zajedno sa atašeom za kulturu gospodinom Adrienom Fajksom. U velikoj sali SO Apatin dočekali su ih predsednica opštine Apatin Dubravka Korać sa svojim zamenikom Radovanom Đukićem, a radnom sastanku su prisustvovali i direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović kao i direktorica Opštinskog kulturnog centra Danijela Obradović.


U prvom delu posete, delegaciju iz austrijske ambasade je direktor Turističke organizacije Apatin kroz prezentaciju upoznao sa bogatstvom prirodnog rezervata "Gornje Podunavlje", kao i sa projektom "Evropski Amazon", koji spaja Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju preko reka Mura, Drava i Dunav.


Drugi deo posete obeležili su obilasci etno kuće "Margita" i muzeja podunavskih Nemaca gde su naši gosti upoznati sa istorijskim i kulturnim baštinama sa ovih prostora koje neguju Apatinci.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.