četvrtak, 02 decembar 2021 08:27

POVODOM DANA BORBE PROTIV HIV-A, CRVENI KRST APATIN ODRŽAO PREDAVANJE ZA SREDNJOŠKOLCE

 

Crveni krst Apatin u sklopu obeležavanja Svetskog dana borbe protiv HIV/A u saradnji sa Polivalentnom patronažnom službom ,,Doma zdravlja'' iz Apatina održao je predavanja u srednjim školama u Apatinu, Gimnaziji i stručnoj školi ,,Nikola Tesla'' i Tehničkoj školi sa Domom učenika za učenike 1 razreda.

Ove godine kampanja u republici Srbiji realizuje se pod sloganom ,,Nejednakost. AIDS. Pandemije. Da stavimo tačku''.

Predavač je bila volonter Crvenog krsta Apatin Belinda Opačić. U sklopu predavnja učenicima su podeljeni edukativni flajeri i drugi promotivni materijal koji su obezbedili Crveni krst Apatin i Opština Apatin.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.