četvrtak, 02 decembar 2021 08:15

JUČE U APATINU KNJIGA ŽALOSTI POSVEĆENA MILUTINU MRKONJIĆU

 

U Beogradu u 80. godini preminuo je Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, poslanik u Skupštini Srbije, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj.

U prostorijama Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Apatinu biće otvorena knjiga žalosti u koju će se građani moći upisati u sredu 01.12.2021. godine u periodu od 10-14 časova i od 17-20 časova.

Sahrana će biti u četvrtak na beogradskom novom groblju u Aleji zaslužnih građana u 15 časova.

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.