sreda, 01 decembar 2021 08:10

Preko 3 miliona dinara za poljoprivrednike

Za investiranje u pčelarstvo, stočarstvo i ostale useve, opština Apatin je ove godine opredelila preko 3 miliona dinara, a ugovori sa korisnicima koji su putem Konkursa dobili sredstva, potpisani su sinoć, u Velikoj sali SO Apatin.

Za realizaciju Konkursa za dodelu bespovratnih srestava za nabavku pčelinjih društava, nove opreme za pčelarstvo i nabavka vozila i prikolica za transport pčelinjih društava za tekuću godinu, predviđeni iznos od 1.000.000,00 dinara raspodeljen je na 25 pčelara, koliko ih je ukupno i konkurisalo.

Preostali iznos sredstava je raspoređen na korisnike koji su aplicirali na Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti stočarstva i ostalih useva sa teritorije naše opštine, te je 2 miliona dinara raspoređeno na 12 poljoprivrednika koji su poslali dokumentaciju za navedeni konkurs.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.