sreda, 01 decembar 2021 08:00

MINISTAR I POKRAJINSKI SEKRETAR ZA OMLADINU I SPORT POSETILI APATIN

 

Opštinu Apatin danas su posetili Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta. U Tehničkoj školi sa domom učenika, delegacije ministra i pokrajinskog sekretara dočekali su direktor škole Nedeljko Šarac i predsednica opštine Apatin Dubravka Korać sa svojim saradnicima.

Ministar Udovičić je prilikom posete Tehničkoj školi sa domom učenika nastavio sa kako je rekao akcijom doniranja sportske opreme i sportskih rekvizita.

Cilj nam je da do kraja ove godine jedna četvrtina svih fiskulturnih sala širom Srbije dobije novu opremu i rekvizite koji se ogledaju u dva gola, dve table, dva obruča, 40 lopti, po 10 za 4 kolektivna sporta i mrežu za odbojku. Na taj način želimo da postaknemo decu da uđu u sistem sporta i rekreativnog sporta, školskog sporta, kao i da motivišemo profesore da imaju kvalitetnuju opremu za rad sa decom, rekao je ministar Udovičić.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.