utorak, 30 novembar 2021 08:16

3,1 MILION DINARA RASPOREĐENO NA 37 POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA KOJA SU SE I ODAZVALA NA KONKURS

U velikoj sali SO Apatin, sinoć su potpisivani ugovori sa korisnicima konkursa koji je raspisan polovinom prošlog meseca. Ove godine za investiranje u pčelarstvo, stočarstvo i ostale useve naša opština je opredelila 3 miliona dinara.

Za realizaciju Konkursa za dodelu bespovratnih srestava za nabavku pčelinjih društava, nove opreme za pčelarstvo i nabavka vozila i prikolica za transport pčelinjih društava za tekuću godinu, predviđeni iznos od 1.000.000,00 dinara raspodeljen je 25 pčelara koliko ih je ukupno i konkurisalo.

Preostali iznos sredstava je raspoređen na korisnike koji su aplicirali na konkurs za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti stočarstva i ostalih useva sa teritorije naše opštine, te je 2 miliona dinara raspoređeno na 12 poljoprivrednika koji su poslali dokumentaciju za navedeni konkurs.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.