utorak, 30 novembar 2021 08:14

U ČETVRTAK PROBNO AKTIVIRANJE SIRENA

U cilju izrade Studije akustičnosti, u četvrtak 02.12. vršiće se oglašavanje sirena za javno uzbunjivanje na teritoriji cele opštine Apatin.

Sirene će se oglasiti emitovanjem jednoličnog tona u trajanju od 60 sekundi, što predstavlja znak prestanka opasnosti, i to u Apatinu u periodu od 10 č do 12 č, dok će isti ton u Prigrevici, Sonti, Svilojevu i Kupusini biti emitovan istog dana ali u terminu od 12 do 15 časova.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.