utorak, 30 novembar 2021 08:10

APATINSKI RUKOMETAŠI PORAŽENI U KIKINDI OD LIDERA PRVENSTVA

 

Proteklog vikenda odigrano je deseto kolo Super B lige za rukometaše. Rukometaši Apatina gostovali su u Kikindi istoimenoj ekipi koja drži lidersku poziciju na tabeli. Kikinđani su ubedljivo slavili rezultatom 30:15 (16:8) čime su opravdali ulogu favorita na ovom meču, a čvrstom i odlučnom igrom pokazali da zasluženo drže vrh tabele.

Najraspolioženiji u redovima Apatinaca bili su Milojević i Oljača sa po četiri pogotka, dok je Pilipović postigao tri.

Apatinci su posle ovog poraza osmi na tabeli. U narednom kolu na svom parketu će ugostiti ekipu Voždovaca koja je poslednjoplasirana na tabeli.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.