utorak, 30 novembar 2021 08:06

JUČE ODRŽANA SMUĐIJADA 2021, POBEDNIK SRĐAN KALANJ

 

U organizaciji udruženja sportskih ribočovaca Čikla, u nedelju 28. novembra 2021. godine u Apatinu održana je SMUĐIJADA 2021.

Skup takmičara bio je u restoranu Šaran, odakle su takmičari otišli na Dunav gde su imali priliku da iskažu svoje veštine u pecanju smuđa. Po veoma teškim uslovima povremenog vetra i kiše, 50 takmičarta upecalo je ukupno 24 smuđa i dva poveća primerka ribe van konkurencije.

Pobednik ovogodišnje smuđijade je Kalanj Srđan, kome je pored diplome i pehara pripala i novčana nagrada u iznosu od 30.000 dinara. Drugo mesto zauzeo je Radosavljev Predrag, koji je pored diplome i pehara osvojio i novčanu nagradu u iznosu od 20.000 dinara, dok je treće mesto zauzeo Radosavljev Todor, kome je pored diplome i pehara ripala i novčana nagrada od 10.000 dinara. Specijalna nagrada, štap „Favotite creed“, za najveći ulov pripala je Milošu Rakasu.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.