petak, 26 novembar 2021 07:18

Najava isključenja struje u Apatinu

Iz Elektrodistribucije obaveštavaju građane Apatina da će u petak, 26. novembra, zbog radova na mreži doći do isključenja električne energije u delovima grada.

Struje neće biti u periodu od 9 do 12 sati u ulicama Petra Drapšina (brojevi 71, 71a i 73), Vuka Karadžića (broj 26 i 28), Ž. Zrenjanina (deo od Partizanske do Sonćanske ulice), Partizanska ulica (od broja 48 do broja 62 i neparni 53a do broja 85) i Marka Oreškovića (od broja 70 do 84 i neparni od 81b do broja 99).

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.