utorak, 23 novembar 2021 06:52

KK DUNAV UPISAO NOVU POBEDU, KK APATIN NEOČEKIVANO PORAŽEN

Košarkaški klubovi iz Apatina su imali polovičan uspeh proteklog vikenda, Dunav je upisao neočekivanu pobedu dok je Apatin neočekivano poražen.

U okviru 8. kola 1. MRL Sever" KSV grupa B, KK Dunav 2014 je u hali Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" Apatin, dočekao KK Stara Pazova, trenutno drugoplasiranu ekipu na tabeli. Iako su gosti bili veliki favoriti u ovom meču, košarkaši Dunava su hrabrom i odlučnom igrom na kraju slavili rezultatom 91:88.

KK Dunav 2014 naredno kolo putuje u Inđiju gde će snage odmeriti sa ekipom KK Železničar.

Drugi košarkaški klub iz Apatina, nakon sjajne utakmice i pobede u prošlom kolu, KK Apatin, gostovao je proteklog vikenda u Zrenjaninu ekipi Petrovgrada. Iako su Apatinci imali ulogu favorita na ovom meču, pre svega zbog loše odbrane i pristupa u prvoj četvrtini, ubedljivo su poraženi rezultatom 114:92. Košarkaši Petrovgrada su zahvaljujući lošoj odbrani Apatinaca ubacili, subjektivno rečeno preko 20 trojki.

Novi meč košarkaši Apatina imaće već u sredu kada dočekuju ekipu KK Sivac gde se nadaju mnogo boljoj igri.

izvor:apatinskenovine

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.