ponedeljak, 22 novembar 2021 07:34

Bački Breg bogatiji za još jedan mural

Bački Breg nastavlja predano i kontinuirano da radi na uređenju i ulepšavanju svojih objekata, a u tome prednjači UG „Natura“ na čelu sa Krišto Mijom, koje već nekoliko godina unazad kroz razne konkurse, što od Grada Sombora, što od Pokrajine, podiže kvalitet života u ovom naseljenom mestu.Jedna od poslednjih akcija ovog Udruženja jeste i oslikavanje murala na zidu u Bačkom Bregu, koje je finansirao Grad Sombor u okviru programa “LAP za decu”.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.