ponedeljak, 22 novembar 2021 07:30

„ŽIVI SVOJ SAN“ NOVI SINGL APATINSKOG BENDA „PRLJAVI ROMEO“

Apatinski bend "Prljavi Romeo" objavio je svoj novi singl i spot pod nazivom "Živi svoj san". Ovaj singl je četvrti po redu koji će se naći na njihovom trećem albumu koji pripremaju uskoro da izdaju. Pesma je snimljena u saradnji sa 25. Apatinskim Dunavskim Polumaratonom.

"Zahvaljujući Goranu Čegar spojili smo dva snimka i napravili jednu celinu da obeležimo ovaj lep i veliki događaj u našem gradu koji je svake godine prepun pozitivne energije", navodi Srđan Rađenović koji je bio zadužen za montažu spota.

Tekst za pesmu Živi svoj san i produkciju radio je Stevo Rađenović, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi svi članovi benda. Spot je sniman u studiju Change u Apatinu. Izdavač je RnR Records. Za kameru je bio odgovoran Slavko Nađ, a montažu spota Srđan Rađenović. Bend Prljavi Romeo čine gitarista i vokal Stevo Rađenović, bubanjar Srđan Rađenović i bas gitarista Boško Oluić.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.