subota, 20 novembar 2021 07:40

U KUĆAMA BRAĆE B.D I R.D. POLICIJA PRONAŠLA PREKO 200 GRAMA MARIHUANE

 

Apatinska policija je u jučerašnjem pretresu braće B.R. (20) i D.R. (21) i dva stambena objekta u vlasništvu njihove porodice, a koji se nalaze u Apatinu i Prigrevici, pronašla skrivenih preko 200 grama marihuane, za koju se osnovano sumnja da je bila namenjena za dalju distribuciju, odnosno prodaju.

Braća su privedena u stanicu policije i protiv njih će biti podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, za čega je predviđena zatvorska kazna.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Sajamski popusti kod većine domaćih turističkih agencija traju još dan, dva, a grčka letovališta su na startu najtraženi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.