petak, 19 novembar 2021 07:55

Predstava za najmlađe “Pobuna lutaka” u Kulturnom centru Apatin

Predstava za decu pod nazivom „Pobuna lutaka“, namenjena predškolcima i deci od prvog do četvrtog razreda, biće odigrana 20. novembra, u Velikoj sali apatinskog Kulturnog centra, sa početkom u 11 časova.

Radnja predstave se bavi savremenom temom odnosa najmlađih prema tehnici i sopstvenom životu, te prati devojčicu Maju koja svoje vreme provodi igrajući igrice na telefonu. Pri tom, ona ne sređuje sobu i ne radi školske obaveze, ali i zanemaruje svoje dve igračke iz detinjstva, Mikija i Tomija, medvediće koji oživljavaju nakon njenog izlazka iz sobe i komentarišu njene postupke kroz komunikaciju sa publikom. Zbog osećaja zanemarenosti, igračke odluče da beže. Maja kada vidi da je pogrešila, pokušava da povrati njihovo poverenje.

Predstava „Pubuna lutaka“ na lagodan i interaktivan način savlađuje temu savremenih komunikacionih trendova, navodeći pri tome starije da se zamisle, a decu kroz igru da uživaju u čarima pozorišne pustolovine.

Uloge tumače Sonja Isailović i Ružica Bojović, a ulaznice za predstavu mogu se kupiti po ceni od 150 dinara.

izvor:025info.rs 

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.