četvrtak, 18 novembar 2021 11:31

Akcija odvoženja lišća u Apatinu

Javno komunalno preduzeće “Naš Dom” iz Apatina, najavilo je da će u periodu od 29. novembra do 03. decembra 2021. godine, odvoziti lišće sa javnih površina u Apatinu.

Povodom ove akcije, iz Javnog komunalnog preduzeća “Naš Dom” obaveštavaju da će odnositi lišće upakovano u džakove, koji moraju biti ostavljeni na vidljiv način, uz ivicu puta, te da drugi otpad poput šuta, građevinskog materijala, kabastog otpada, ili sličnog, neće biti odnet.

Lišće će biti iznošeno po već utvrđenom rasporedu odvoza kućnog smeća za Apatin.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.