utorak, 16 novembar 2021 07:36

Apatinke stigle do druge pobede

Ženski kuglaški klub “Apatin” je, u okviru 6. kola Super lige Srbije, na svom terenu dočekao ženski kuglaški klub “Banat”. Posle poraza u Zrenjaninu, naše kuglašice su uspele da ostvare trijumf protiv Banata, tima koji je do sad zabeležio samo jednu pobedu. Domaći su ukupno oborili 3255 čunjeva, gosti 3011 čunjeva, a konačan ishod meča je 6:2 za naše devojke. U ekipi domaćih, nijedna kuglašica nije oborila manje od 528 čunjeva, a Silvana Štulić (oborenih 558 čunjeva) i Noemi Heđbeli (550 čunjeva) pronašle su se u ekipi kola. Sjajna partija koju su pružile Apatinke, a posle ovog trijumfa one trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli i imaju dve pobede, a uz to četiri poraza.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.