nedelja, 14 novembar 2021 07:40

Prigrevčani bolji od Zrenjanina

Rukomet

Rukometni klub “PIK Prigrevica” je, u okviru devetog kola Druge rukometne lige “Vojvodina”, na svom terenu dočekao omladinski rukometni klub “Zrenjanin”. Posle teškog poraza od rukometnog kluba “Graničar” , naši momci su se vratili na pobedničku stazu i pobedili goste iz Zrenjanina rezultatom 41:31 (21:12). Izabranici Milke Nikšić su tokom cele utakmice kontrolisali igru i zasluženo slavili. Igračem utakmice proglašen je golman domaćih Nikola Čović, a mrežu gostiju najviše puta zatresao je Dušan Ćeran (7 pogodaka). Prigrevčani su trenutno lideri na tabeli, imaju sedam pobeda i jedan poraz, a u narednom meču idu u goste rukometnom klubu “ŽSK 1955” iz Žablja.

izvor:025info.rs

 
 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.