subota, 13 novembar 2021 08:15

Preduzeće „Fleš Srb“ iz Apatina među najboljima u Srbiji

Preduzeće „Fleš Srb“ iz Apatina svojim poslovanjem došlo je na listu 99 najuspešnijih srednjih preduzeća u Srbiji. Prema istraživanju koje je objavljeno na portalu Biznis.rs, ovo preduzeće je zauzelo 29. mesto na rang listi za koju je kriterijume ispunjavalo 1.951 preduzeće.

Sa prihodom u 2020. godini od 4,352.993,000 rsd, neto dobiti od 800,603,000 rsd i 3.574,121 dodatom vrednosti po zaposlenom, preduzeće “Fleš Srb” iz Apatina sa pravom je ponelo naziv jednog od najboljih u Srbiji.

Rangiranje mesta na listi dobijeno je putem matematičke obrade podataka o ostvarenom prihodu, dodatoj vrednosti po zaposlenom, neto dobiti, rastom prihoda u 2020. godini, i trenutnoj zaduženosti.

 izvor:025nfo.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.