sreda, 10 novembar 2021 08:03

Najava isključenja struje za petak, 12. novembar

Zbog planiranih radova na elektro mreži, ED Sombor obaveštava građane o isključenju električne energije za petak, 12. novembar 2021. godine.

Apatin, ulice Ognjena Price ( od Dimitrije Tucovića do Nikole Tesle ), Dimitrije Tucovića ( od Ognjena Price do Marka Oreškovića ), Partizanska ( od Srednje do ulice Žarka Zrenjanina ), Nikole Tesle ( od broja 86 do broja 117 ), Petra Drapšina ( od broja 37 do broja 95 ), Marka Oreškovića ( od broja 48 do broja 79a ) i Žarka Zrenjanina ( od Partizanske do Sonćanske ), u periodu od 09.00 – 12.00 časova

Napomena:

U slučaju ranijeg završetka radova, ED zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog termina.

izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.