ponedeljak, 08 novembar 2021 07:17

Prvi poraz rukometaša Prigrevice

U okviru osmog kola Druge rukometne lige “Vojvodina”, rukometni klub “PIK Prigrevica” je gostovao rukometnom klubu “Graničar” iz Gakova. Posle šest uzastopnih pobeda iz naše opštine usledio je i prvi poraz. Mnogo slabija partija izabranika Milke Nikšić u odnosu na ono što smo navikli, dosta promašaja, pa je to rezultiralo prvi kiks, a konačan ishod meča je 21:19 (10:8). Za igrača utakmice izabran je Sergej Miskin (5 pogodaka), dok je kod gostiju najefikasniji bio Dušan Ćeran (6 pogodaka). Takođe, viđeno je i dosta grešaka sudijskog para iz Crvenke. Naši momci nisu uspeli da nastave pobednički niz, ali već narednog vikenda imaju šansu da uzmu nova dva boda, kada im u goste dolazi rukometni klub “Zrenjanin”.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.