ponedeljak, 08 novembar 2021 07:15

Košarkašima Dunava falilo sportske sreće

U okviru šestog kola 1. MRL “Sever” KSV grupa B, košarkaški klub “Dunav 2014” je u hali osnovne škole “Žarko Zrenjanin” Apatin, dočekao košarkaški klub “Vrbas”. Posle ubedljivog poraza od Srbobrana, naši momci su pokušali da pobede neporaženi Vrbas, ali im to nije pošlo za rukom. U prve dve četvrtine naši momci su bili bolji i na veliku pauzu otišli sa 5 poena prednosti. U nastavku meča, jednaka igra na obe strane, ali u poslednjoj četvrtini gosti preokreću i odnose dva boda. Mnogo promašaja u poslednjih 10 minuta kod domaćih, falilo je i fortune, a konačan ishod meča je 73:76 (20:17;23:21;17:18;13:20). Premda je od Vrbasa bilo očekivano da trijumfuje na ovom meču, naša ekipa se pokazala u veoma dobrom svetlu, a takođe treba napomenuti da košarkaški klub “Dunav 2014” ima možda čak i najmlađu ekipu u ligi. Nove bodove Apatinci će potražiti narednog vikenda, kada idu u goste košarkaškom klubu “Srem” iz Sremske Mitrovice.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.