sreda, 03 novembar 2021 07:55

MILION IPO OD POKRAJINE ZA KOŠARKAŠKI TEREN

Na osnovu odobrenog projekta na javnom konkursu za finansiranje posebnih programa – projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini i u skladu sa Pravilnikom o odobravanju i finansiranju programa kojima se ostvaruju potrebe i interesi građana u oblasti sporta, opštini Apatin su odobrena sredstva u visini od 1.531.693,00 dinara.

Sredstvima koje smo dobili na osnovu projekta „Investiciono održavanje košarkaškog terena na otvorenom „blok 112“, postaviće se multifunkcionalna sportska podloga, novi zglobni obruč sa mrežicom i tablom, a postojeća konstukcija će se ofarbati i teren će dobiti nove linije, rekao je zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.