ponedeljak, 01 novembar 2021 07:28

Nova pobeda košarkaša Apatina

Košarkaški klub “Apatin” je u okviru 5. kola Druge SML lige “Sever” bio gost u Bačkoj Palanci košarkaškom klubu “Marina”. Naši momci, posle ubedljivog poraza od Futoga, su uspeli da se podignu i vrate u pobednički kolosek, pobedivši tim iz Bačke Palanke, koji i dalje ne zna za pobedu. Konačan ishod meča je 80:91 (19:27;25:21;18:18;18:25).

Jedna zanimljivost jeste da su prošle sezone u istom rangu takmičenja naši momci u dva navrata savladali košarkaški klub “Marina”, prvo u gostima rezultatom 55:81, pa takođe isto tako i ubedljivom pobedom kod kuće 81:66.

Veoma važna pobeda za izabranike Nenada Ugarkovića, pogotovo jer su na megdan u Bačku Palanku otišli bez 4-5 igrača, koju su povređeni, odnosno bolesni.

Sledeći meč Apatinci igraju pred svojim publikom, a pokušaće da im se suprodstavi ekipa koja ne zna za poraz, košarkaši klub “I came to play” iz Novog Sada.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.