petak, 29 oktobar 2021 07:57

Derbi sezone u Prigrevici

U okviru 7. kola Druge rukometne lige “Vojvodina”, rukometni klub “PIK Prigrevica” će se u petak, oktobra, sa početkom od 20 sati u hali osnovne škole “Mladost”, suočiti sa rukometnim klubom “Nova Pazova”.

Obe ekipe su trenutno neporažene i vodeće na tabeli, te će ovaj meč odlučiti poziciju lidera!

Ovim putem želimo puno sreće našim momcima i pozivamo sve navijače da dođu i pomognu našoj ekipi u pohodu na prvo mesto!

Ulaz je 100 dinara, a za decu iz osnovne škole “Mladost” biće slobodan.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.