petak, 29 oktobar 2021 07:55

Najava isključenja struje u Apatinu

Iz Elektrodistribucije obaveštavaju građane Apatina da će u petak, 29. oktobra, zbog radova na mreži doći do isključenja električne energije u delovima grada.
Struje neće biti u periodu od 9 do 11 sati u delu ulice Rade Končara, od ulice Svetozara Markovića do Somborske, zatim će u vremenu od 11 do 12 sati bez struje ostati deo ulice Rade Končara, od ulice Dože Đerđa do ulice Svetog Save, dok će u vremenskom intervalu od 12 do 13.30 časova bez struje ostati ulica Primorska i deo ulice Rade Končara, od Svetog Save do Primorske.

izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.