sreda, 27 oktobar 2021 07:52

POTPISANI UGOVORI SA GRAĐANIMA KOJI ĆE MENJATI STOLARIJU

U velikoj sali SO Apatin sinoć su potpisani ugovori sa 72. naših sugrađana koji su se prijavili na konkurs, te su im bila odobrena sredstva za koja su aplicirali, a kojima će zameniti dotrajalu stolariju u svojim domovima.

Svi koji su potpisali ugovore, od sutra mogu da krenu u realizaciju radova. Nakon završenih radova, komisija će izlaskom na teren i uvidom u završene radove od krajnjih korisnika pomoći uzimati račun koji su dobili prilikom izmirivanja obaveza ka izvođaču, kao i broj tekućeg računa korisnika na koji će mu kroz dva do tri dana biti refundirano 50% sredstava a najviše 100.000,00 dinara, rekao je ovom prilikom pomoćnik predsednika opštine za komunalnu oblast i ruralni razvoj Tomislav Silađi.

izvor:apatinskenovine.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.