utorak, 26 oktobar 2021 08:10

ČITAOCI APELUJU: SKLONITE ČOPORE PASA LUTALICA IZ GRADA

Nekoliko čitalaca obratilo nam se sa apelom da ponovo ukažemo na problem čopora pasa lutalica, posebno izražen (opet) u Bloku 112.

-Ne znam kome da se obratim, pošto mi je u inspekciji rečeno da oni tu “ne mogu ništa”. A ovo što se dešava u esovima prelazi sve granice. Ne smem sa detetom da izađem iz stana, oni reže, napadaju... Neki dan, da jedna žena nije naišla i oterala ih nekako, izujedali bi dečkića koji je bio par metara od nas, kaže naša sugrađanka N.L.

Ona dodaje da se čopori pasa lutalica često mogu videti i pored škole i vrtića i da su i drugi roditelji, sa kojima je razgovarala o ovom problemu, zabrinuti za bezbednost svoje dece, te da apeluju na nadležne da što pre nađu način i napuštene pse uklone sa ulice.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.