ponedeljak, 25 oktobar 2021 08:15

Apatin ostao neosvojiva tvrđava

 

Rukometni klub “Apatin” je, u okviru 6. kola Super “B” rukometne lige grupa “Sever-Centar”, u hali osnovne škole “Žarko Zrenjanin” Apatin dočekao rukometni klub “Kolubara” Lazarevac.

Tokom prvog dela susreta naša ekipa je bila bolja i na odmor otišla sa zasluženo stečenom prednošću od pet golova razlike. U drugom poluvremenu gosti pokušajavu da se približe, deset minuta pred kraja meča izjednačuju rezultat i najavljuju neizvesnu završnicu. Ipak, naši momci nisu dali rivalu da preokrenu i upisuju sebi nova dva boda, a konačan ishod meča je 24:20.

Za igrača utakmice izabran je Stevan Oljača sa 6 pogodaka, a pored njega sjajan je bio i Aleksandar Pilipović, koji je zatresao tuđu mrežu osam puta. Kod gostiju se najviše istakao Lazar Panovski sa 7 golova.

Nova pobeda Apatinaca, koji za dve nedelje odlaze na megdan u glavni grad Srbije, u goste rukometnom klubu “Sinđelić”.

izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.