ponedeljak, 25 oktobar 2021 08:12

Omladinski rukometni klub “Apatin” ukazuje na svetlu budućnost

Jutros se ka Senti uputila najmlađa  ekipa ORK Apatina. Održano je novo kolo lige mlađih kategorija “Vojvodine” u konkurenciji žena do 12 godina, gde su devojčice Apatina odigrale dve utakmice. U prvom susretu one su se sastale sa ženskim rukometnim klubom “Zitzer” iz Trešnjevca gde su trijumfovale rezultatom 13:4 (6:1).

U našoj ekipi se istakla Matea Balać sa 6 pogodaka. Posle kratke pauze kako bi se naše devojčice odmorile, usledio je i drugi meč, a protivnik im je bio ženski rukometni klub “Kanjiža”. U ovom duelu, Apatinke su poražene rezultatom 16:8 (10:4), ali zbog prisustva starijih rukometašica u ekipi Kanjiže, dva boda se pišu Apatinu.

Sjajan vikend za mlade nade ženskog rukometa u našem gradu, koje pokazuju da se vrednim radom sve postiže. Trener ekipe Milka Šašić izjavila je sledeće:

– Zadovoljna sam prikazanim. Potrebno je još dosta rada, ali vreme radi za nas. Nema ni godinu dana kako smo pokrenuli školu rukometa. Danas su igrale i devojčice koje treniraju svega par meseci.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.