ponedeljak, 18 oktobar 2021 07:38

Nova dva boda za rukometaše Apatina

Rukometni klub “Apatin” je u okviru četvrtog kola Super B lige grupa “Sever-Centar” bio domaćin rukometnom klubu “Inđija”. U veoma atraktivnoj i uzbudljivoj utakmici, raspoloženi Apatinci su uspeli da stignu do nove pobede rezultatom 37:30 (15:16).

Sve do 43. minuta meča gosti su vodili i držali distancu, međutim, tada se dešava obrt cele utakmice i naš tim na krilima igrača utakmice Aleksandra Pilipovića (10 pogodaka) preokreće i trijumfuje. Pored Aleksandra, efikasni su bili i bekovi domaćih Stevan Oljača (8 pogodaka) i Mirko Gardijan (6 pogodaka), ali treba napomenuti da smo videli jednu fantastičnu timski igru naše ekipe!

Našim momcima je ovo treća pobeda iz četiri utakmice, a naredne bodove će potražiti u Sivcu protiv rukometnog kluba “Sivac 69”.
Vidan Jerotijević

 

izvor:025info.rs 

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.