petak, 08 oktobar 2021 08:12

Otkazan sajam „Sunčana jesen“

Tradicionalna „Sunčana jesen“ koja je trebalo da se održi u Apatinu u subotu, 9. oktobra, je otkazana. 

  • Zbog izuzetno loših vremensih prilika koje su najavljene za naredne dane, primorani smo da tradicionalni sajam „Sunčana jesen“ odložimo za neki sunčaniji vikend. O novom terminu ćemo vas blagovremeno obavestiti, saopštili su iz TO Apatin.

Podsećamo, sajam rukotvorina i zanatskih proizvoda „Sunčana jesen“ organizuje Turistička organizacija opštine Apatin, u saradnji sa udruženjem žena “Apatinske vredne ruke”.

Pored izložbeno-prodajnog karaktera sajma, program svake godine bude upotpunjen i prigodnim kulturno-umetničkim sadržajima, organizovanjem dečijih radionica, kao i interesantnih nagradnih nadmetanja za izlagače.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.