utorak, 05 oktobar 2021 09:17

Kuglašice Apatina stigle do prve pobede

U okviru četvrtog kola Super lige Srbije, u konkurenciji žena, ženski kuglaški klub „Apatin“ je u kuglani „Banje Junaković“ Apatin bio domaćin protiv ekipe ženskog kuglaškog kluba „Senta“. Posle tri uzastopna poraza, naše kuglašice su uspele stići do prvog trijumfa, savladavši goste iz Sente rezultatom 7:1. 

Kod domaćih, najraspoloženija je bila Noemi Heđbeli koja je oborila ukupno 578 čunjeva, a pored nje, Milana Vuletić je oborila 573 čunja, Silvana Štulić 560 čunjeva, Jasna Orlović 525 čunjeva, Nataša Nađ 524 čunja, Snežana Petrović 278 čunjeva i Angela Šeprak koja je srušila 272 čunja, dok se kod gostiju najviše istakla Marijana Panić Savić, koja je oborila 551 čunj. 

Ovo je bila prva pobeda za Apatin u okviru kuglaške sezone 2021/22, a naredne bodove će potražiti u Zrenjaninu, protiv ženskog kuglaškog kluba „Kristal“.

Takođe, mlade kuglašice Apatina, Noemi Heđbeli i Milica Mandić, su nastupile na Kupu grada Bačke Palanke. Noemi je uzela bronzu u konkurenciji starijih kadetkinja, a oborila je 541 čunj, dok je Milica u istoj starosnoj konkurenciji zauzela deveto mesto sa ukupno oborenih 391 čunjeva.

izvor:025info.rs

 

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...